Blog Archives

Canada

Hi guys! What’s up? This is my first post from New Zealand, oops, I’m sorry, I haven’t told you, for the last three or so months, I’ve been living in Auckland, NZ. I’m continuing my study in Human Resources Management. NZ is really beautiful country, it’s peaceful, green, the air is fresh, the people are friendly, the scenery is breathtaking, how can you not love NZ, it is spectacular, you should visit NZ at least once 😀

So in this post, I’m gonna talking about the story of Canada and her father. Actually, these two stories have already been posted on my instagram but I’m still gonna put here on my blog.

About choice: Read the rest of this entry

Advertisements

Bella (2006)

My grandmother used to say, “If you want to make God laugh, tell him your plans.”

Itu quote dari film Bella (2006), pas opening filmnya. Gw download film ini karna dia dapet banyak awards sebagai independent movie. Gw download nya udah lumayan lama juga dan seperti biasa “baru” ditonton sekarang (ya ngga sekarang juga sih gw tontonnya, 3 ato 4 hari yang lalu gw nontonnya). Film ini menurut gw simple jalan ceritanya, tapi diceritakan dengan tidak sederhana. Alur filmnya pun ngga linear. Mudahnya ini film tentang Pemain Bola yang mau tandatangan kontrak karir internasionalnya, tapi karna ada beberapa kejadian ngga terduga yang bikin dia gagal jadi international soccer player. Read the rest of this entry